Finalul sezonului competional – Haiduci si Domnite


Incepeam bicicleala cu putin inainte de Ziua B din 15 aprilie, probabil in jur de 1 aprilie si privind acum retrospectiv, a fost o experienta extraordinara din care am invatat enorm. Eram la Ziua B atat de nerabdator sa incep sa ma cunosc si sa-mi cunosc bicicleta, incat n-am tinut cont de vremea ploioasa sau de noroaiele din padurea Cernica si m-am avantat in traseu … – cititi mai multe aici.

In 19 octombrie, a avut loc Haiduci si Domnite – ultima mea competitie din 2014 – o noroiala domoala de toamna (practic au fost doar vreo 200m de noroi, dar pe care nu merita sa-i eviti). Asadar m-am bucurat de fiecare metru pedalat indiferent de tipul de teren traversat. Probabil ca experienta acumulata m-a facut sa traiesc acest concurs la un cu totul alt nivel. La final am reusit cea mai buna clasare a mea (desi nu pot zice ca m-am simtit in forma sau ca mi-am dorit sa scot vreun timp anume).

As putea spune ca am terminat sezonul competitional, am inchis cercul… dar nu si bicicleala de zi cu zi! Pentru ca cu siguranta voi mai iesi cu bicla si pe vreme rece (echipamentul ma asteapta).

Dar iata ce spun cifrele despre aceste 6 luni petrecute in sa:
- 2 biciclete – 1 Cannondale de 26, 1 Trek de 29.
- 5 competitii oficiale in RidersClub – clasare in crestere de la Bronze Badge – loc 71 la Ziua B, la Gold Badge – loc 33 la Haiduci si Domnite.
- Zeci de ture de seara/noapte alaturi de Adevaratii Veloprieteni – ture de luni, marti, joi, vineri (desi cred ca am mai iesit si in celelalte zile).
- Peste 10 Ture de week-end – alaturi de prieteni si veloprieteni – la munte sau campie (desi vara asta a fost una destul de ploioasa).
- 3 Mase Critice in Bucuresti la final de luna + cateva evenimente sociale (desi socializarea nu e tocmai placerea mea).
- Peste 3000 km parcursi conform MapMyRide (desi de multe ori mi-a fost lene sa pornesc aplicatia sau am testat alte aplicatii) in peste 100 de iesiri cu bicla.
- Foarte multe drumuri serviciu – casa – serviciu sau diferite plimbari prin parc.
- Peste 83 kcalorii arse (desi meniul meu este mai bogat ca pana la bicicleala).
- 7 kg pierdute (desi nu acesta a fost scopul).
- Multi prieteni castigati – si vreau sa le multumesc pentru ca mi-au fost alaturi in toti kilometrii pedalati; dupa cum vreau sa le multumesc si celorlalti care mi-au suportat pasiunea!

Poate ca nicicand nu m-am simtit atat de bine si de razletz ca pe bicicleta. Probabil ca acest sentiment este … priceless!


Did you like this? Share it: